VERMEZOVIĆ ŠTITI MIHU: Pustite ga da završi posao

- Do pre mesec dana narod je Mihajlovića dizao u nebesa, a sad bi već da ga smenjuje. Uopšte ne mislim da smo već sada ostali bez mundijala - rekao je trener Partizana

  • 2

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da javnost i navijači moraju da pruže punu podršku selektoru Siniši Mihajloviću da završi započeti posao u nacionalnom timu.

- Ne sviđa mi se koliko ima ružnih napisa u vezi s Mihajlovićem. Do pre mesec dana svi su ga dizali u nebesa, a sada ispade da ništa ne valja. Treba mu pružiti podršku jer ništa još nije izgubljeno.

- Ne mislim da smo već sada ostali bez Mundijala, napravio je radikalne rezove u reprezentaciji i treba ga pustiti da završi započeti posao - rekao je Vermezović na konferenciji za medije.

Kao jedini, uslovno rečeno, Mihajlovićev minus Vermezović je naveo sukob sa Branislavom Ivanovićem i Aleksandrom Kolarovim.

- To je jedino što mi se ne dopada, ali verujem da će oni to rešiti među sobom, kao odgovorni ljudi - zaključio je Vermezović.

Selekcija Srbije posle poraza od Belgije i Makedonije ima samo četiri boda u A grupi kvalifikacija i minimalne šanse da u preostalih šest mečeva izbori plasman na prvenstvo sveta u Brazilu 2014. godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beskoni

    19. oktobar 2012 | 14:24

    Pustite ga da sahrani fk ekipu Srbije pa da moze mirne savesti da se vrati svojoj domovini Italiji i da trosi svoje milione a sto je unistio i rejting i igru reprezentacije to nikom nista.Ovde neko opasno radi na tome i nije o ovaj "jez"Mihajlovic sam u tome vec je tu i Karadzic pa sad i ovaj sto ga podrzava

  • cuvar casti

    19. oktobar 2012 | 17:32

    vermezovic stiti mihajlovica,đuric stiti vermezovica,đurica stiti karađic-karađica stiti drzava ,jel treba da ista jos pricam=fudbalska mafija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA