JARIĆ ENGLEZIMA: Šta nije u redu s vama? (FOTO)

Srpski košarkaš reagovao na Tviteru zbog toga što su engleski mediji izvrnuli njegove reči i postavio fotografiju na kojoj njegovi saigrači poručuju da vole Srbiju

  • 1

Srpski košarkaš Marko Jarić reagovao je na Tviteru povodom pisanja engleskih medija, koji su loše preveli njegove reči sa te društvene mreže komentarišući incidente na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske.

- U Engleskoj ima rasizma, i kako se ceo stadion osećao slušajući majmunske krike momka koji nema ni 20 godina - neuspešan je prevod Jarićevih reči, što je našeg košarkaša iznerviralo.

Britanski "Telegraf" nazvao je Jarića “najpoznatijim srpskim sportistom” (?!) u tekstu u kojem se navodi da je Srbija već kažnjavana zbog rasističkih ispada.

- Šta nije u redu sa engleskim medijama? Prekinite da izvrćete moje reči. Pouzdano znam da Srbi nisu rasisti. Navijači su pokušali da iznerviraju tog klinca - napisao je Jarić na svom profilu.

Srpski košarkaš je potom sa pratiocima  podelio sliku iz svlačionice svog tima, na kojoj košarkaši Čikago bulsa (za koje je Jarić potpisao negarantovani ugovor) Nejt Robinson i Rajan Alen drže papir na kojem piše "I Love Serbia", u prevodu "Volim Srbiju". 

(Telegraf.rs / Foto: Marko Jarić Tviter)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA