Vermezović: Rad bolji rival u završnici meča

Posle pobede u devetom kolu Superlige, trener Partizana rekao je da Rad nije iskoristio svoje šanse, a trener "građevinara" Marko Nikolić ne smatra da je Goran Čaušić trebalo da bude isključen posle prekršaja nad Aleksnadrom Mitrovićem

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je njegova ekipa došla do pobede nad Radom jer je iskoristila svoju priliku i priznao da su "građevinari" u završnici meča, iako sa igračem manje, bili bolji rival.

- Rekao sam i pre meča da je Rad izvanredna ekipa. Oni su imali inicijativu, ali smo mi iskoristili tu jednu šansu na početku utakmice, a oni svoje nisu - rekao je Vermezović posle meča.

On je istakao da je ekipa imala zdravstvenih problema, zbog čega je morao da zameni Nikolu Ninkovića i Lazara Markovića.

- Nije naša strategija bila da se u finišu branimo sa igračem manje, ali se jednostvano tako namestilo. Sada nam sledi dan pauze i okrećemo se pripremama za utakmicu sa Interom u četvrtak u Ligi Evrope - zaključio je Vermezović.

Trener Rada Marko Nikolić rekao je da je na krajnji rezultat utakmice presudnu ulogu imala slaba realizacija njegove ekipe.

- Nisam srećan što nismo uzeli makar bod, a po svemu viđenom, nismo zaslužili da izgubimo. Odlučio je jedan detalj i pad koncentracije, kada smo i primili gol - rekao je Nikolić.

On je rekao da ne smatra da je Goran Čaušić trebalo da bude isključen posle prekršaja nad Aleksnadrom Mitrovićem.

- Nismo iskoristili šanse, od kojih su neke bile veoma dobre, a kada u tome ne uspete protiv ekipe kao što je Partizan, sledi poraz - rekao je Nikolić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA