PRIMERA: Real i Malaga upisali nove trojke, preokret Valensije u 90. (VIDEO)

Iguain u 12. minutu i Ronaldo sa penala u 67. minutu završili su posao protiv Selte. Malaga slavila protiv ekipe Miroslava Đukića - 2:1

  • 0

Sigurnom igrom u većem delu utakmice fudbaleri "kraljevskog tima" rutinski su upisali nove bodove u kampanji, u kojoj za arhirivalom Barselonom odavno zaostaju osam bodova. Real je 2:0 pobedio Seltu, ekipu koja u ovoj sezoni igra fudbal i nikako nije za potcenjivanje.

Skor je na semaforu, na radost Murinja i navijača Reala, "promenio" Iguain u ranoj fazi meča. Od tada je sve bilo mnogo lakše za Madriđane, a konačnu dilemu raspršio je, a ko drugi, do Kristijano Ronaldo, devetim golom u sezoni. CR7 ga je dao u 67. minutu s bele tačke.

Golom Hoakina u 87. minutu Malaga je "razbila" bunker Valjadolida i sa nova tri boda ostala ispod Barselone i madridskog Atletika. Pobeda tima sa La Rosalede nije neočekivana, ali je došla posle dosta muka, nakon preokreta pošto je navijače domaćih u 9. minutu ućutao Manućo Gonkalves. Osim Hoakina, mrežu protivničkog gola zatresao je i Isko.

PRIMERA 8. kolo:

subota:

Malaga - Valjadolid 2:1

(Isko, Hoakin 87. - Manućo 9.)

Real - Selta 2:0

(Iguain 12, Ronaldo 67. pen)

Valensija - Atletik (B) 3:2

(Soldado 26. pen, Kosta 88, Valdez 90. - Aduriz 19, 30.)

La Korunja - Barselona

nedelja:

Hetafe - Levante

Espanjol - Rajo Valjekano

Granada - Saragosa

Osasuna - Betis

Sosijedad - Atletiko (M)

ponedeljak:

Sevilja - Majorka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA