KUP KREMLJA: Voznijacki ruska carica

Danska teniserka je u finalu moskovskog turnira "osvetila" Anu Ivanović pobedom nad Australijankom Samantom Stosur - 6:2, 4:6, 7:5

  • 0

Danska teniserka Karolina Voznijacki savladala je Australijanku Samantu Stosur u tri seta 6:2, 4:6, 7:5 posle dva sata i 15 minuta borbe u finalu Kupa Kremlja.

Voznijacki je pobedom "osvetila" Anu Ivanović, koja je u subotu poražena od Australijanke u polufinalu. Dankinja je prvi set ubedljivo dobila, da bi se potom stvari zakomplikovale. Stosurova je izjednačila, da bi potom Voznijacka ipak pronašla put do pobede i tutule.

Tokom meča bilo je 14 brejkova, Stosurova je imala četiri asa, ali i sedam duplih grešaka, Voznijacka, uprkos dobrom procentu ubačenog prvog servisa, nije imala nijedan as, ali ni duplu grešku.

Ono što je verovatno presudilo bila je dobra igra Voznijacke u situacijama kad je umala brejk-loptu, od 12 šansi iskoristila je osam. Dankinji je ovo 20. WTA titula u karijeri, a druga u ovoj godini.

(Telegraf.rs / Foto: AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA