Brković: Nisam zadovoljan prikazanim u Hamburgu

- Generalno, mislim da smo igrali mnogo slabo u napadu, bez obzira na to što je Hamburg igrao u oslabljenom sastavu - rekao je trener rukometaša Partizana

  • 0

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković nezadovoljan je onim što su "crno-beli" pokazali na gostovanju u Hamburgu. Prvak Srbije očekivano je izgubio od istoimenog nemačkog tima rezultatom 30:24, u utakmici 4. kola A grupe Lige šampiona, što je njegov treći poraz u dosadašnjem delu takmičenja.

- Nisam zadovoljan onim što smo večeras prikazali. Generalno, mislim da smo igrali mnogo slabo u napadu, bez obzira na to što je Hamburg igrao u oslabljenom sastavu. Umesto da to iskoristimo, mi smo ispustili novu šansu da pobedimo - izjavio je Brković posle meča.

On je dodao da je Hamburg, bez obzira na to što je bio oslabljen, potvrdio da je jaka ekipa, naročito na svom terenu.

- Eto, nismo odigrali na onom nivou na kom smo mislili da ćemo igrati. Bili smo optimisti, ali na kraju nije ispalo onako kako smo zamislili - rekao je trener Partizana.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA