I Inter odustao od Teveza!

Argentincu preostalo još samo interesovanje Milana

  • 0

Inter je saopštio da više nije zainteresovan da dovede napadača Mančester Sitija Karlosa Teveza posle pregovora sa Argentincem, prenosi skysports.

Član upravnog odbora Intera Marko Trončeti Provera rekao je medijima da taj klub više nije zainteresovan za Teveza koji sad ide drugim putem. Takođe, "plavo-crni" postaju kompletni, pošto se povređeni igrači vraćaju na teren.

-Šampioni u Interu su oporavljeni i nema potrebe da tražimo nove, čak i ako Tevez ostane veliki šampion - rekao je Provera.

Gradski rival Milan i francuski Pari Sen Žermen takođe su vodili razgovore sa Argentincem, ali nijedan nije mogao da izdvoji preko 30 miliona funti za njegovo dovođenje.

Manje od nedelju dana ostalo je do kraja prelaznog roka, a Tevez je i dalje u Argentini. Sadašnji klub je prestao da mu isplaćuje platu.

U utorak uveče, predsednik Mančester Sitija Kaldon Al Mubarak naglasio je da klub neće dozvoliti Tevezu da napusti klub ispod željene vrednosti. Ako se na kraju ne nađe odgovarajući angažman, onda će se od njega očekivati da ispoštuje ostatak dvoipogodišnjeg ugovora.

Kako je PSŽ izašao iz trke jer je Argentinac preskup, prvobitna Tevezova želja Milan sada mu je i jedina preostala opcija.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA