Najbolje uloženih 25 miliona funti - Mančester junajted dobio medicinski centar

- Ovog leta smo doveli nekoliko vrednih i skupih igrača, ali ulazak u centar je, verovatno, najveći korak koji je klub preduzeo u nekoliko godina unazad - rekao je ser Aleks Ferguson

  • 0

Brojne povrede sa kojima se susreće ser Aleks Ferguson, menadžer Manjčester junajteda, primorale su ga da čelnicima objasni da je izgradnja medicinskog centra preko potrebna. Gazde su mu izašle u susret ubrzavši proces završetka, te će Nemanja Vidić, Rio Ferdinand i društvo "rane sanirati" u 25 miliona funti vrednom centru, koji je izgrađen u Karingtonu.

- Ma, čini mi se da su piramide u Egiptu brže izgradili - šaljiv je bio Ferguson dodavši:

- Ovog leta smo doveli nekoliko vrednih i skupih igrača, ali ulazak u centar je, verovatno, najveći korak koji je klub preduzeo u nekoliko godina unazad.

Prema izveštajima novinara, medicinski centar je najbolji u svetu fudbala i sporta uopšte, jer će u jednom odeljenju lekari moći da predvide povredu mekog tkiva i pre nego se stvore uslovi za istu. Kardio centar je, recimo, u mogućnosti da uz redovni skrining spreči eventualne probleme slične srčanom udaru koji je od fudbala i sporta nedavno odvojio Fabrisa Muambu.

Mančester je potpisao višegodišnji ugovor sa japanskim gigantom "Tošibom", koji će medicinski centar opremiti opremom vrednom 13 miliona funti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA