STRAMAĆONI IMA RECEPT: Sa Hrvatom Livajom ruši Partizan!

"Oni su prvi u njihovom šampionatu, brzi su i mi moramo da ih respektujemo", rekao je mladi trener Intera

  • 0

Andrea Stramaćoni rekao je da Inter mora sa respektom prići srpskom šampionu u sutrašnjem meču 3. kola Lige Evrope jer su "crno-beli" prvi u srpskom šampionatu. Trener Intera j,e takođe, upozorio da mladi tim Partizana ima kvalitet.

- Igraju brz fudbal sa tri veoma ofanzivna igrača koji su svi iza glavnog centralnog špica. Veoma su mladi i prvi su u njihovom šampionatu. Maksimalno ih poštujemo zbog toga - rekao je Stramaćoni na konferenciji za štampu.

Stramaćoni je dodao da je Inter u dobroj formi nakon pobede u gradskom derbiju protiv Milana, ali i odliče igre prikazane protiv Katanije ovog vikenda. To je, po mišljenju trenera, bila najbolje odigrana utakmica "neroazura" ove sezone, a on očekuje da i na utakmici sa Partizanom tim pokaže dobru igru.

- Cilj nam je da protiv Partizana kontrolišemo tok meča i da na kraju izađemo kao pobednici - rekao je Stramaćoni i dodao da će protiv Partizana igrati hrvatski špic Marko Livaja, od koga strateg milanskog kluba očekuje golove.

Vezni fudbaler Intera Valter Gagrano rekao je da tim Intera mora da pobeđuje s obzirom na respekt i ime tog kluba.

- Moramo da se borimo. To je naš mentalitet. Tim trenutno sazreva i raste, a mi igrači svi individualno napredujemo - rekao je Gargano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA