Hrvatima bušili gume na automobilima!

Nekoliko vozila hrvatskih navijača oštećeno na parkingu ispred novosadskog hotela

  • 0

Nekoliko državljana Hrvatske, koji su nakon utakmice ostali u Novom Sadu, jutros je dočekala neprijatna slika. Više vozila hrvatskih registracija koja su bila parkirana na nekoliko lokacija u Novom Sadu je oštećeno. Samo ispred hotela "Gymnas" u Adamovićevom naselju oštećena su četiri automobila.

-Kada smo ustali i izašli iz hotela, imali smo šta da vidimo. Auta sa kojima smo se dovezli na Evropsko prvenstvo su oštećena. Huligani su nam izbušili gume. Ono što nas plaši jeste da su ti izgrednici ušli na hotelski parking, gde su se iživeli na dva auta, dok su dva oštećena na ulici ispred hotela – rekao je za Telegraf.rs jedan od državljana Hrvatske, koji je bio gost hotela Gymnas.

O događaju je obaveštena policija, a patrola Policijske stanice “Liman” došla je na lice mesta gde je napravljen zapisnik. Prema našim saznanjima ulica Teodora Pavlovića nije jedino mesto gde su oštećena vozila hrvatskih registracija u noći između utorka i srede, kada je u Veterniku napadnuta grupa navijača iz Hrvatske.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA