JANKOVIĆ: Ohrabruje sačuvana mreža

Trener Janković zadovoljan igrom. Mudrinski veruje da bi postigli još golova da Kirovski nije isključen

  • 0

Nakon pobede protiv Hajduka u Kuli od 2:0 i plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije trener Crvene zvezde Aleksandar Janković zadovoljan je pre svega zbog činjenice da je cilj ostvaren ali i da ekipa nije primila gol.

- Došli smo u Kulu da pobedimo i prođemo u četvrtfinale Kupa. Bili smo dobri iako smo sami učinili utakmicu težom posle isključenja golmana Kirovskog. 40 minuta drugog poluvremena smo imali 10 igrača, ali smo i iz tog perioda izvukli pouke. Delovali smo stabilno i ohrabruje to što nismo primili gol - rekao je Janković dodavši da se ekipa sada sprema za gostovanje Donjem Sremu.

Trener Zvezde rekao je da i dalje ima poverenja u mladog Kirovskog, ali i da je zadovoljan partijom rezervnog golmana Vesića koji je dobro intervenisao u nekoliko situacija.

- Vesić je opravdao očekivanja, nisam ni sumnjao da će dobro braniti. Kirovski je na drugoj strani prošao jednu veliku školu kada je dobio prvi karton zbog prigovora u prvom poluvremenu. To je nešto kroz šta mlad i neiskusan igrač mora da prođe - rekao je Sale Janković.

I Ognjen Mudrinski je zadovoljan što je Zvezda prošla dalje, ali kaže da ostaje žal jer je ekipa mogla da postigne još golova u drugom delu igre.

- Očekivali smo tešku utakmicu i znali smo da je bilo važno da ih otvorimo u pravom trenutku. To smo i uspeli, ali nas je taj crveni karton Kirovskog omeo, jer siguran sam da bismo postigli još koji gol da smo bili kompletni - kaže Mudrinski koji je morao da izađe iz igre kada je golman bio isključen. Gol koji je mladi napadač dao Hajduku je njegov sedmi u "crveno-belom" dresu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA