ZBOG GREŠKE NA SAJTU: Direktor Lijetuvos Ritasa prozvao Duleta Vujoševića!

- Dobro je poznato šta se dogodilo ekipi CSKA kada im je Vujošević bio trener. Zato nam nije bilo na kraj pameti da ga angažujemo - reči su direktora litvanskog kluba posle pogrešno shvaćene rečenice koju je u stvari izjavio Leo Vesterman

  • 0

Greške na zvaničnom sajtu košarkaške Evrolige neuobičajeno često "zakače" Partizan. Naime, posle nedavne greške u najavi za meč između Partizana i CSKA, neko je na sajtu bio nespretan u postavljanju izjave plejmejkera Partizana Lea Vestermana i fotografije trenera Duška Vujoševića.

- Istina je da je Lijetuvos Ritas letos bio zainteresovan za mene, ali ja sam se odlučio za Partizan - reči su mladog Vestermana, koje su postavljene uz fotografiju Vujoševića.

Ova greška je rezultirala vrlo brzom i oštrom reakcijom direktora Lijetuvos Ritasa Martinasa Purlisa.

Dobro je poznato šta se dogodilo ekipi CSKA, kada im je Vujošević bio trener. Zato nam nije bilo na kraj pameti da ga angažujemo - rekao je Martinas Purlis.

Zbrka je nastala jer je zapravo Vestermanu postavljeno pitanje kako sada gleda na interesovanje koje je imao Ritas za njega, a on je rekao da su ga između ostalih tražili i Litvanci.

Partizan je bio jedina destinacija za Duška Vujoševića, koji je nedavno na konferenciji izjavio da Lijetuvos Ritas nije trebalo da otpusti trenera Aleksandra Džikića.

Košarkaši Partizana i Lijetuvos Ritasa sastaju se u četvrtak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA