POHLEPNI MAĐARI: Traže 150.000 evra za slobodu Nataše Janić

Ukoliko na račun Kajakaškog saveza Mađarske do 31. oktobra ne legne pomenuta cifra, trostruka olimpijska pobednica će za Srbiju moći da nastupa tek od 2015. godine

  • 2
natasa janic Foto: ICF / Balint Vekassy

Prelazak ili, bolje rečeno, povratak Nataše Janić u kajakašku reprezentaciju Srbije i dalje je pod znakom pitanja, pošto čelnici Mađarskog saveza insistiraju da Srbija ili naš savez uplati 150.000 evra! Ovu vest preneo je "Mađar so" (Magyar Szo).

Prema pisanju ovog dnevnika, krajnji rok za plaćanje je 31. oktobar. Ukoliko do tog dana pare ne legnu na račun, Nataša, trostruka olimpijska pobednica pod zastavom Mađarske, neće dobiti ispisnicu. Ukoliko je ne dobije sada, prvi nastup za rodnu grudu mogla bi da ima tek 2015. godine.

Slučaj se sada komplikuje, a kako Kajakaški savez nema para za njenu "slobodu" Nataša će najverovatnije u pomoć morati da pozove Olimpijski komitet i Vlada Divca, sa kojim je i pregovarala oko povratka u Srbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • homer

    24. oktobar 2012 | 21:39

    A ko je nju uopšte zvao nazad?

  • Dalisa

    25. oktobar 2012 | 07:42

    Za te pare , Ne Hvala , imamo sigurno bolju sportistu nego sto je ova devojka,neka je zadrze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA