Udovičić i Vujasinović: Pravi vaterpolo derbi!

Treneri vaterpolista Radničkog i Partizana prezadovoljni viđenom čvrstom i odličnom igrom svojih momaka u Kragujevcu

  • 0

Retka je situacija kada su treneri oba kluba posle meča zadovoljni onim što su njihovi igrači priredili. To je bio slučaj nakon odličnog derbija između vaterpolista Radničkog i Partizana (9:8), jer su i Dejan Udovičić i Vladimir Vujasinović imali vrlo pozitivnu sliku utakmici.

- Čestitam mojim igračima i sjajnoj publici, kao i timu Partizana koji je odigrao odličan meč. Bio je ovo pravi vaterpolo derbi. Što se tiče naše igre, nismo počeli najbolje i većim delom utakmice smo zaostajali. Ipak, zadovoljan sam kako je ekipa odreagovala i preokrenula rezultat. Bio je ovo najteži meč od početka sezone i zadovoljan sam pobedom - izjavio je Udovičić.

Trener "crno-belih" Vladimir Vujasinović bio je vidno zadovoljan, iako su njegovi izabranici poraženi u kragujevačkom bazenu. On je ocenio da je igra mlade ekipe Partizana bila čvrsta, na momente odlična, a da su manji propusti uglavnom posledica neiskustva.

- Bilo je čvrsto, napeto i izuzetno fizički zahtevno protiv Radničkog. Pružili smo snažan otpor i držali se odlično. Ovo je za nas bio veliki test i mogu da budem srećan, jer sam video više elemenata igre kojima mogu da budem zadovoljan nego grešaka - rekao je Vujasinović.

- Mlad smo tim, normalno je da pravimo neke greške koje dolaze iz neiskustva. Atmosfera je bila sjajna, kao i utakmica - istakao je trener vaterpolista Partizana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA