VOLITE LI MAU-TAI? Ekaterina, seksi šampionka čeličnih pesnica! (FOTO) (VIDEO)

Beloruskinja Ekatarina Vandarjeva je prvakinja sveta u disciplini poznatijoj pod imenom "Tajlandski boks" ali s obzirom na njen izgled bez problema bi mogla da se takmiči i na izborima za mis

  • 1

Ekaterina Vandarljeva skromna devojka iz Belorusije izgleda kao manekenka, ali je ova seksi sportiskinja jedna od najopasnijih žena na svetu!

Iako je od milja zovu Barbi, ona je višestruka prvakinja sveta u disciplini Mau tai, a u maju u Turskoj dodala i titulu najbolje u Evropi, pa se čini da joj u ovom trenutku u kategoriji do 54 kilograma nema ravne.

Ovo je snimak njene poslednje borbe protiv Mihaele Bončakove, koju je pobedila uz jednoglasnu odluku sudija na moskovskom turniru W5 figter.

Međutim, daleko od toga da je ova opasna devojka fokusirana samo na ring, već ona misli i na svoje obrazovanje i tvrdi da će jednoga dana, kada "okači rukavice o klin", nastaviti da radi kao turistički menadžer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA