Mudrinski: Kajem se!

- Prihvatam kaznu koju mi je izrekao FSS i trudiću se da od sada skrećem pažnju isključivo golovima i asistencijama, a ne kao akter neprimerenih scena poput onih u Kruševcu - rekao je Zvezdin centarfor

  • 0

Posle odluke Fudbalskog saveza Srbije da suspenduje vinovnike incidenata na terenu u Kruševcu posle meča mladih reprezentacija Srbija - Engleska, jedan od njh, Ognjen Mudrinski, nije bio ljut zbog suspenzije već je prihvatio svoju odgovornost.

- Iskreno se kajem što sam sebi dopustio da učestvujem u incidentu, iako sam bio isprovociran - podseća prvotimac Crvene zvezde za "Novosti" da je prvo on primio udarac od engleskog igrača.

- Prihvatam kaznu koju mi je izrekao FSS i trudiću se da od sada skrećem pažnju isključivo golovima i asistencijama, a ne kao akter neprimerenih scena poput onih u Kruševcu. Nadam se da će godinu dana brzo proći i da ću posle suspenzije što pre dobiti priliku da ponesem dres A reprezentacije.

Na kaznu za Mudrinskog i trenera golmana Srđana Maksimovića, u Crvenoj zvezdi ne najavljuju nikakve žalbe.

- Čuli smo odluku FSS i prihvatamo je. Ubuduće ćemo kao klub učiniti sve da naši fudbaleri i svi zaposleni u Crvenoj zvezdi nikad više ne budu akteri nemilih scena - rekao je generalni sekretar Stefan Pantović.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA