DULE POSLE RITASA: Rezultat je okej, ali kuda ide ovo sa sudijama?

- Bilo je mnogo grešaka, promašenih bacanja, izgubljenih lopti, ali nisam nezadovoljan rezultatom. U "Pioniru" će biti drugačije - rekao je trener Partizana Dule Vujošević nakon poraza od Lijetuvosa

  • 0

Nakon poraza Parizana od Lijetuvos Ritasa sa 69:61 u trećem kolu grupe D Evrolige, Duško Vujošević je rekao da nije nezadovoljan rezultatom, ali i da su sudije odradile loš posao.

- Mnogo smo grešili, previše izgubljenih lopti, promašenih slobodnih bacanja... Nervira me posebno što imamo manje skokova. Nisam nezadovoljan rezultatom, ovo je razlika koja je dostižna kada bude Partizan igrao u Beogradu pred punim "Pionirom" - rekao je Vujošević nakon utakmice u Viljnusu.

Trener Partizana je rekao i da sudije postaju važnije od igrača i trenera.

- Ne znam čemu ovo vodi... ovo sa sudijama. Oni ne znaju da lopta može da se doda iza čeone linije protiv presinga, dva igrača su bila izašla. Sudija je reagovao na dreku publike i dosudio aut - podlegao je pritisku. Kada sam ja krenuo da skačem, dobio sam tehničku, jer drugi sudija štiti neznanje - ogorčen je Vujošević.

Imao je i šta da zameri svojim igračima šef struke Partizana.

- Dejan Musli mora da da veći doprinos u odbrani. Tori Tomas sa klupe nije dao pravi doprinos, oseća se to što je pauzirao zbog povrede, a i on nije ulazio pametno u neke situacije - kazao je nakon meča trener "crno-belih".

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA