Janković: Pobeda protiv Donjeg Srema nam donosi mir

Trener fudbalera Crvene zvezde neće moći da računa na Darka Lazovića na utakmici u Novom Sadu, a novinarima je otkrio da je povređeni Kadu počeo da radi s loptom na treninzima

  • 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković priželjkuje pobedu protiv novajlije kog treba shvatiti ozbiljno u Jelen Super ligi. Utakmica u Novom Sadu protiv Donjeg Srema zatvoriće ciklus od devet gostovanja "crveno-belih" u poslednja dva meseca.

- Sledi nam gostovanje Donjem Sremu nakon koga ulazimo u kalendarski mirniji period. Zbog toga bi nam pobeda u narednoj utakmici mnogo značila u rezultatskom i psihološkom smislu. Što se rivala tiče, oni su na startu sezone igrali veoma dobro, što im je omogućilo da komfornije i rasterećenije po pitanju rezultata prilaze narednim mečevima. Imaju dobru, iskusnu ekipu koja je dugo zajedno, i odlično ih vodi njihov trener - istakao je trener Janković.

On ni ovog puta neće moći zbog povrede da računa na Darka Lazovića.

- Očekujem da nam se Laza vrlo brzo priključi i uđe u pun trenažni proces. I bez njega naše ambicije su jasne, dobro smo se pripremili, vredno trenirali i svi momci su spremni, orni i motivisani da sutra prikažu dobru partiju i zabeleže pobedu. Dodao bih još i da je juče prvi put nakon perioda oporavka Kadu trenirao s loptom, tako da se nadam da ćemo uskoro i na njegove usluge moći da računamo - izjavio je mladi stručnjak.

Defanzivac Milan Jovanović smatra da je ključ pobede maksimalna motivisanost.

- Neću ništa novo reći u odnosu na šefovo izlaganje. Očekuje nas težak meč protiv iskusne ekipe, koja je ove sezone ostvarila niz veoma zapaženih rezultata. Dobro su uigrani, poznaju se, i vodi ih trener koji ume dobro da pripremi ekipu, i koji taktiku prilagođava protivniku. Sa druge strane, naš cilj je jasan, idemo na pobedu koju ćemo ostvariti samo uz maksimalno motivisanu i angažovanu igru, jer je poznato da je svim timovima u Srbiji meč sa Zvezdom uvek veliki motiv i da protiv nas svi igraju maksimalno agresivno i motivisano - ocenio je Jovanović.

Meč između Donjeg Srema i Crvene zvezde igra se u subotu u Novom Sadu na stadionu "Karađorđe" sa početkom u 19 sati.

(Telegraf.rs/crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA