ČAVIĆ: A što Nataša ne bi veslala za Katar?! (FOTO)

Nataša Janić je na kraju izabrala da vesla za Bugarsku! Toliko premišljanje naišlo je na osudu u mađarskom kajakaškom savezu, ali i kod našeg najboljeg plivača svih vremena Milorada Čavića

  • 2
Milorad Čavić, Nataša Janić

Nataša Janić je odlučila da vesla za selekciju Bugarske, a ne ni za Srbiju ni za Mađarsku.

Mađarski kajakaški savez pristaje da ona vesla za Srbiju ako se na njihov račun do 31. oktobra uplati 150.000 evra. To je spor koji će se valjda uskoro rešiti između Mađarske, Srbije, Bugarske i same Nataše Janjić.

Odgovor na celu sitaciju imao je i najbolji plivač Srbije svih vremena Milorad Čavić,  koji je na svom Tviter nalogu napisao koliko mu se sviđa način na koji nastupa kajakašica.

- Neverovatna sapunica oko Natase Janic! Za neke ljudezastava je potpuno nebitna, a kada već nije lojalna nikome, zašto ne bi veslala za Katar?! - odbrusio je Čavić.

 

 

Nataša Janjić je ranije izjavila da je veoma srećna što može da se vrati u Srbiju jer se nije snašla u Mađarskoj.

Na Igrama u Sidneju je zauzela četvrto mesto za Jugoslaviju, a onda je za Mađarsku osvojila tri zlatne olimpijske medalje, dve u Atini i jednu u Pekingu, dok je na OI u Londonu osvojila jedno srebro i jednu bronzu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA