Ferguson dovodi Ešlija Kola na "Old Traford"?

Menadžer Mančester junajteda, veliki fan defanzivca Čelsija, namerava da iskoristi njegov izvestan odlazak sa "Stamford bridža" i pojača trenutno nesigurnu odbranu trofejnog kluba

  • 0

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson planira da dovede levog beka Čelsija Ešlija Kola, i to besplatno, po završetku sezone, kada defanzivcu istekne ugovor sa klubom sa "Stamford bridža", tvrde britanski mediji.

Kol je odbio da potpiše novi ugovor sa Čelsijem, koji igračima starijim od 30 nudi samo jednogodišnje ugovore, pa je odlazak u drugi klub tokom leta izvestan, a već su pominjani Real Madrid i Pari Sen Žermen kao zainteresovani za usluge engleskog reprezentativca. Aleks Ferguson je jedan od najvećih Kolovih obožavalaca, pošto je impresioniran time kako je u nekim mečevima izlazio na kraj sa Kristijanom Ronaldom, dok je Portugalac bio u Mančesteru.

Ešli Kol i Vejn Runi važe za najbolje prijatelje, pa je i to jedan od aduta legendarnog menadžera u nameri da dovede Kola na "Od Traford". Odbrana Mančester junajteda već drugu sezonu zaredom pada na mnogim važnim ispitima, pa bi dovođenje iskusnog i kvalitetnog igrača kao što je Kol bilo veliki dobitak za klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA