VERMEZOVIĆ: Inter nas je ponižavao, kao klub i kao narod!

Trener šampiona Srbije razočaran je prijemom svoje ekipe i navijača od strane Intera, i smatra da tako nešto ne priliči velikom klubu

  • 2

Vladimir Vermezović, trener crno-belih fudbalera, istakao je loš prijem njegovog kluba u Milanu, gde su gostovali slavnom Interu u trećem kolu Lige Evrope, i bili nesrećno poraženi 1:0.

- Dosta su nas ponizili, ne samo kao klub, već i kao narod. Bilo mi je vrlo neprijatno zbog toga, stvari koje su se dešavale nisu bile slučajne. Maltretirali su i nas i navijače, to nisu stvari koje bi trebalo da se dešavaju u velikom klubu - rekao je Vermezović.

- Lopte koje su nam dali toliko su bile prenapumpane da smo jedva uspeli da treniramo. Sponzorima i ljudima koji su uvek sa nama na treninzima, ovaj put je bilo zabranjeno da prisustvuju... Ne treba biti zlopamtilo, ali ne treba ni nekome ko dođe ovde kod nas pružiti više nego što zaslužuje - ocenio je trener Partizana.

Vermezović je pohvalio navijače koji su ostavili odličan utisak, demantujući navode italijanskih medija da su najagresivniji u Evropi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    28. oktobar 2012 | 02:44

    Da se mi mnogo ne zavaravamo, onako kako italijani posmatraju FK "Partizan" tako nas vidi citava Evropa. Nema razlike, prosla su vremena kad su jugoslaveni docekivani rasirenih ruku, bili smo velike trosadjije, a i imali su sta da trose. Gde god da otisli u Evropu posmatraju vas sa nipodastavanjem, kao stanovnike drugoga reda. Nista se ne bi promenilo nasim prikljucenjem u uniju, ista bi se stvar dogadjala. Velike su kulturoloske razlike, mi tuzibabe, denucijante i potkazivace preziremo, Evropa ih uzdize na pijadestal jer bez njih se ne moze. itd.itd.itd.

  • Macak

    28. oktobar 2012 | 10:27

    Ma italijani su budale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA