Bogićević: Čemu sve ovo vodi?

- Do isključenja Čordašića bili smo bolji tim i siguran sam u to da bismo pobedili Crvenu zvezdu da smo ostali sa 11 igrača na terenu. Moraću da popričam sa Upravom kluba i da vidimo šta dalje - izjavio je trener Donjeg Srema

  • 0

Zvezdu je u Novom Sadu, bez obzira na dva lepa gola, "izvukla" činjenica da je Donji Srem u 22. minutu ostao bez isključenog Čorbašića.

Naravno, posle utakmice raspoloženje dvojice trenera bilo je, razumljivo, dijametralno suprotno, a strateg tima iz Pećinaca je, bez cinizma i sarkazma, rekao ono što bi manje-više mnogi izustili:

- Do isključenja Čordašića bili smo bolji tim i siguran sam u to da bismo pobedili Crvenu zvezdu da smo ostali sa 11 igrača na terenu. Zaista ne znam čemu sve ovo vodi. Mi imamo loše rezultate u poslednje vreme, ali igramo dobro, baš kao protiv Zvezde. Ne znam šta činiti, moraću da popričam sa Upravom kluba i da vidimo šta dalje - izjavio je Bogićević!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA