PRIMERA: Barsa ne posustaje, Valensija opet bleda na gostovanju

Prvog dana 9. kola Primere odigrane su još tri utakmice, na kojima su postignuta tri gola. Betis je minimalnim rezultatom (1:0) dobio Valensiju, koja i dalje ne može da odigra dobro van "Mestalje", dok su bodove podelili Selta i Deportivo, odnosno Espanjol i Malaga

  • 0

Barselona je ponovo slavila u Madridu. Istina, momci Tita Viljanove nisu pobedili na "Santijago Bernabeuu", ali su zato 5:0 slavili u predgrađu prestonog grada protiv Rajo Valjekana.

Golove u osmoj pobedi u devet odigranih kola Primere dali su Vilja, Lionel Mesi, Ćavi i Fabregas. Domaći su se držali do pred kraj, ali kada je Ćavi pogodio za 0:3, predali su se i potpuno demoralisani dozvolili favorizovanoj ekipi iz Barselone da ubedljivo slavi.

"Mašina" sa stadionu "Kamp nou" radi odlično i kada postoje određeni problemi u "hodu". Sada su to osetili fudbaleri Raja, a ko će sledeći... Videćemo.

Prvog dana 9. kola Primere odigrane su još tri utakmice. Tri utakmice na kojima su postignuta tri gola. Betis je minimalnim rezultatom (1:0) dobio Valensiju, koja i dalje ne može da odigra dobro van "Mestalje", dok su bodove podelili Selta i Deportivo, odnosno Espanjol i Malaga, u kojoj je trener Manuel Pelegrini odmarao većinu standardnih protimaca.

Primera 9. kolo:

subota:

Espanjol - Malaga 0:0

Betis - Valensija 1:0

(Salva Sevilja 9.)

Selta - Deportivo 1:1

(Bermeho 8. - Domingez 29.)

Rajo Valjekano - Barselona 0:5

(Vilja 20 , Mesi 47, 90, Ćavi 78, Fabregas 80.)

nedelja:

Saragosa - Sevilja 12.00

Levante - Granada 16.00

Atletik Bilbao - Hetafe 17.50

Atletiko Madrid - Osasuna 19.45

Majorka - Real Madrid 21.30

ponedeljak:

Valjadolid - Real Sosijedad 21.30

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA