DI MATEO: Sramota, sudije su navijale za Junajted!

- Kad je isključen Tores i kada je našem protivniku priznat gol iz ofsajda, postalo je jasno da arbitri žele da izgubimo - rekao je trener "londonskih plavaca"

  • 0

Mančester junajted pobedio je u gostima ekipu Čelsija 3:2, a kako tvrdi trener "londonskih plavaca" Roberto di Mateo pobedonosni gol postignut je iz ofsajda dok je Fernando Tores neopravdano isključen iz igre.

- Odluke sudija dovele su nas do rezultata koji odgovara Junajtedu. Kad je isključen Tores i kada je našem protivniku priznat gol iz ofsajda, postalo je jasno da arbitri žele da izgubimo - rekao je Di Mateo.

Fudbaleri Čelsija Bane Ivanović i Fernando Tores dobili su crveno karton, a Ćićarito je u 75. minutu postigao gol iz možda ofsajd pozicije.

- Tores je trčao sa loptom u nogama ka golu protivnika i, naravno, fudbaleri Junajteda želeli su da ga zaustave, ali je on oboren i pao je. Situacija je jasna! Ipak, sudije su svirale nešto nebulozno! Oni su navijali za Mančester i sudili su u njihovu korist. Priznaće grešku, ali rezultat će ostati isti - zaključio je besni trener Čelsija.

Na vrhu tabele Premijer lige neizvesno je, jer sada Čelsi ima 22 boda, a Mančester junajted i Mančester siti po 21.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA