S Italijom u polufinalu EP u vaterpolu

Srbija protiv svetskog prvaka (petak, 18 časova), koji je u četvrtfinalu savladao Nemačku

  • 0

Protivnik vaterpolo reprezentacije Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva u Ajndhovenu biće svetski prvak Italija, koja je u četvrtfinalu savladala Nemačku sa 9:4 (2:1, 3:2, 3:1, 1:0). Bitka za finale s važećim evropskim vicešampionom bije se u petak u 18 časova.

Italijani, koji su Srbiju savladali na produžetke sa 8:7 u finalu Svetskog prvenstva u Šangaju prošle godine, suvereno su kontrolisali razvoj događaja u bazenu protiv Nemaca. Njihova pobeda nijednog trenutka nije dovedena u pitanje.

Večeras (20 časova) u drugom četvrtfinalu igraju Grčka i Crna Gora. Pobednik se u polufinalu, u petak u to vreme, sastaje s Mađarskom, koja je bila prvoplasirana u drugoj grupi.

U razigravanju za plasman od 7. do 12. mesta Rumunija je pobedila Makedoniju sa 12:10, a Španija je potopila Tursku sa 16:4. Rumuni u petak igraju s Hrvatima, a Španci s Holanđanima dalje za plasman od 7. do 10. mesta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA