Kou: Blater mi rekao da engleski fudbal vode idioti

Legendarni atletičar u svojoj autobiografiji rekao da je predsednik FIFA bio veoma razočaran neuspehom Engelske u trci za organizaciju prvenstva Evrope 2018. godine

  • 1

Legendarni atletičar Sebastijan Kou objavio je u svojoj autobiografiji da čelnik FIFA Sep Blater rukovodioce engleskog fudbala smatra idiotima povodom neuspeha u trci za organizaciju prvenstva Evrope 2018.

"Blater mi je jednom rekao: 'Vaš fudbal vode idioti, a ne pametni ljudi. Veoma sam razočaran'", istakao je u svojoj autobiografiji jedan od najboljih atletičara svih vremena, dvostruki olimpijski šampion na 1.500 metara.

Kou je 2005. uspešno predvodio kandidaturu Engleske za Olimpijske igre 2012.

Kasnije ga je Blater imenovao za predsednika Etičke komisije FIFA, ali je on podneo ostavku na to mesto, kako bi volontirao u trci Engleske za ulogu domaćina prvenstva Evrope 2018, koja je završena pobedom Rusije.

"Od početka sam znao da je ta misija osuđena na neuspeh", rekao je Kou u svojoj autobiografiji pod nazivom "Trčim svoj život", čiju integralnu verziju svakodnevno objavljuje "Tajms".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    19. avgust 2013 | 17:50

    a sep blater je kao cvecka...lopina, mafija,korupcija... pa ti si stoko najgori od svu decu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA