BARZALJI: Plašim se Dijega Milita

Odbrambeni fudbaler Juventusa Andrea Barzalji priznao je da se pribojava igre napadača Intera Dijega Milita u subotnjem derbiju sa "neroazurima"

  • 0

Veliki derbi nas očekuje u subotu! Juventus trenutno vodi na tabeli Serije A sa četiri boda više od Intera, koji je u sjajnoj formi i "vezao" je osam pobeda.

Glavnu bitku na terenu vodiće napadač milanske ekipe Dijego Milito i stameni štoper najtrofejnijeg italijanskog kluba Andrea Barzalji.

- Plašim se Dijega Milita. On je kompletan igrač, ima sve. Radi se o jednom od najboljih napadača u Evropi. Ne propušta nijednu priliku - kazao je Barzalji italijanskim medijima.

Milito je u dosadašnjem toku sezone postigao pet pogodaka na 10 odigranih utakmica. Defanzivac "Stare dame" pohvalio je i trenera Intera Andreu Stramaćonija.

- On je veoma dobar stručnjak, lepo je kada mladi treneri sa vizijom dobiju šansu. Ne mislim da će subotnji meč odlučiti prvenstvo. Inter nam je definitivno konkurent u borbi za titulu - dodao je Barzalji.

Barzalji je došao u Juventus iz Volfsburga u januaru 2011. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA