PASKVAL, TRENER BARSE: Partizan će proći u Top 16

Strateg katalonskog giganta impresioniran otporom koji su košarkaši Partizana pružili njegovoj ekipi i veruje da "crno-beli" mogu u nastavak takmičenja uprkos trenutnih 0-4

  • 0

Trener Barselone Ćavi Paskval impresioniran je nastupom Partizana protiv njegovih izabranika i veruje da "crno-beli" uprkos porazima u svim dosadašnjim mečevima u Evroligi imaju šanse da se plasiraju u nastavak takmičenja.

- Naš rival odigrao je fantastično na momente, a Leo Vesterman je briljirao. Protiv nas Partizan je pružio najbolju partiju ove sezone i, mada ima učinak 0-4, mislim da može da prođe u Top 16. Nastupio je u Evroligi u tri meča kao gost, a samo jednom kod kuće. Sada je pred njim šansa i mislim da će proći dalje - rekao je Paskval posle meča.

- Mnogo mi je draga ova pobeda jer je izvojevana u komplikovanoj utakmici protiv veoma talentovanog tima koji ima toliko mladih igrača i koji nas je naterao da skupo plaćamo greške koje smo pravili. Imali smo dva velika vođstva u ovoj utakmici, a onda su naše greške u odbrani omogućile Partizanu da se vrati u meč - prokomentarisao je tok meča strateg Barselone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA