PREMIJER: "Nula šampiona, Everton i Čelsi ispustili pobede u poslednjim sekundama

Fudbaleri Totenhema obrukali su se na "Vajt Hart Lejnu" izgubivši 0:1 od slabašnog Vigana. Aston Vila i Norič "minimalcima" upisali trojke protiv Sanderlenda, odnosno Stouka

  • 0

U senci velikog derbija odigranog na "Teatru snova" ostali su mečevi 11. kola Premijer lige. Strelci kao da su "odmarali", pa je na do sada završenih pet mečeva (bez meča Mančester junajted - Arsenal) postignuto sedam golova. Međutim, dva gola iskusnog Felainija Evertonu su donela veliki bod na gostovanju protiv Fulama, a da su u samoj završnici imali više koncentracije, kući bi išli sa celim plenom. Naime, sve do 90. minuta momci iz Liverpula su imali pobedu u rukama, a onde je Sajdvel izjednačio na 2:2.

"Karamelice" su najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela najjače fudbalske lige i sasvim zasluženo zauzimaju peto mesto sa bodom manje od Totenhema, čiji su se fudbaleri obrukali na svom bunjištu izgubivši od slabašnog Vigana 0:1.

Čelsi nije uspeo da upiše novu pobedu, pa Bane Ivanović i ekipa sada za Mančester junajtedom zaostaju bod, a ukoliko slavi Siti, pašće na treće mesto. Tim Roberta di Matea je do 88. minuta vodio protiv Svonsija u Velsu, a onda je Ernandez pogodio za iznenađenje kola.

PREMIJER LIGA 11. kolo:

subota:

Mančester junajted - Arsenal 2:1

(Van Persi 3, Evra 67. - Kasorla 90.)

Fulam - Everton 2:2

(Hauard 7. ag, Sajdvel 90. - Felaini 55, 72.)

Norič - Stouk 1:0

(Džonson 44.)

Sanderlend - Aston Vila 0:1

(Agbolahor 57.)

Svonsi - Čelsi 1:1

(Ernandez 88. - Mozes 61.)

Totenhem - Vigan 0:1

(Votson 56.)

Vest Hem - Mančester siti 0:0

nedelja:

KPR - Reding (14.30)

Liverpul - Njukasl (17.00)

ponedeljak:

VBA - Sautempton (21.00)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA