SERIJA A: Inter bolji u derbiju Italije, srušen Juve u Torinu (FOTO)

Fudbaleri Juventusa poveli su golom Vidala u 18. sekundi iz ofsajda, a u drugom poluvremenu Milito je preokrenuo rezultat za devetu uzastopnu pobedu. Milan proradio - Kjevo u Veronu vraćen sa pet komada u mreži

  • 0

Moralo je i to da se dogodi ove godine... Fudbaleri Milana su zablistali i, uz asistenciju Kjeva, momke iz Verone poslali kući sa pet komada u mreži - Milan - Kjevo 5:1.

Svih pet pogodaka za "roso-nere" dali su različiti igrači, među kojima je bio i najbolji strelac Serije A El-Šaravi. Ipak, tih lakih pet golova Milana nije vest dana na Apeninima, pošto su u Torinu derbi odigrali Juventus i Inter.

Šampion Italije poveo je "iz svlačionice", pošto je Arturo Vidal u 18 sekundi pogodio gol Handanovića.

Derbi šampionata počeo je golom za koji i sada mnogi tvrde da je bio iz ofsajda. I bili su u prvau... Derbi prve i druge ekipe sa tabele i nije opravdao očekivanja. Inter je u Torino stigao sa osam uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, a oba tima su meč startovala sa pet vezanih trijumfa u Seriji A. Još nešto, poraz od Intera prekinuo je seriju Juventusa od 49 utakmica bez izgubljenog meča.

Kada su se strasti smirile, Juve je u 4. minutu mogao da duplira prednost, ali je Mirko Vučinić "zakasnio" na loptu koju mu je poslao Sebastijan Đoviniko. Još kontroverzi viđeno je u 34. minutu, kada se Lihtštajner "izvukao" posle neopreznog starta nad Palasijom. "Izvukao" jer je već imao jedan žuti karton.

U nastavku meča fubbaleri Intera preuzeli su inicijativu, koja je krunisana sa dva gola Dijega Milita. Prvi je dao iz penala, a onda je u 75. minutu utišao Torino. Debakl "stare dame" upriličio je Palasio golom minut pre kraja.

SERIJA A 10. kolo:

Milan - Kjevo 5:1

(Emanuelson 16, Montolivo 36, Krkić 41, El-Šaravi 75, Pacini 90+3. - Pelisije 18.)

Juventus - Inter 1:0

(Vidal 1. - Milito 59. pen, 75, Palasio 89.)

nedelja:

Peskara - Parma 12.30

Bolonja - Udineze 15.00

Katanija - Lacio 15.00

Fiorentina - Kaljari 15.00

Napoli - Torino 15.00

Sampdorija - Atalanta 15.00

Sijena - Đenova 15.00

Roma - Palermo 20.45

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA