TENISERKE LJUTE NA MEDIJE: Dajemo sve od sebe, a ne predstavljate tako!

- Zaslužujemo malo veću podršku medija, mi dajemo sve od sebe, a čini mi se da se to nekada ne predstavlja tako - izjavila je Ana Ivanović

  • 2

Selektor teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš  izjavio je posle današnjeg poraza od Češke u finalu FED Kupa da nije bilo dovoljno podrške za njegovu ekipu, pre svega u domaćim medijima. Teniserke su podržale trenera i uputile kritiku na račun novinara.

- Čestitke Čehinjama, posebno Kvitovoj za jučerašnji meč, Safarovoj za današnji. Nismo uspeli ovog puta, ali već sledeće godine pokušaćemo da napravimo korak više. S druge strane, ne mogu da se otmem utisku da mi se čini da nismo imali dovoljnu podršku, pre svega u medijima. Mi imamo takve informacije, ukoliko nisu dobre, izvinjavamo se - rekao je Vraneš na konferenciji za medije.

Na njegove reči nadovezala se Ana Ivanović.

- Zaslužujemo malo veću podršku medija, mi dajemo sve od sebe, a čini mi se da se to nekada ne predstavlja tako. Imam utisak da mi medijima moramo da objašnjavamo koliko se trudimo, jer vi ne vidite tako - poručila je Ivanovićeva.

U tim trenucima je konferencija za medije otišla sasvim u drugom smeru, a naelektrisanu atmosferu dodatno pojačala je mlada Aleksandra Krunić, koja je šokirala sve prisutne izveštače iz Srbije sledećim rečima.

- Imam osećaj da smo se borile protiv svoje zemlje, a ne samo protiv Češke. Međutim, mi ćemo nastaviti da se borimo za našu zemlju iako neki novinari ne znaju da izaberu vreme za neka pitanja - poručila je Krunićeva.

Češka je danas osvojila FED Kup pošto je u finalu pobedila Srbiju 3:1.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jako

    5. novembar 2012 | 02:11

    Ne mogu da verujem! Samo ste vi i b92 stavili naslove koji imaju smisla i preneli tekst bez ogorcenja a ne nesto tipa "teniserke optuzile novinare za poraz". Bice skoro propast sveta :-)

  • hromi daba

    4. novembar 2012 | 23:34

    Zasto je Jelena Jankovic igrala povredjena, ako je ta cinjenica bila poznata pre odrzavanja meca, trebalo se izici s njenom alternativom. Jelena je mnogo dala zenskoj teniskoj reprezentaciji, ali ovoga se puta nije smelo racunati kako ce ona sve dati od sebe i izici iz meceva kao pobednica. Kod nje je doslo i do zasicenja, verujem da su joj reketi odvratni i da naprosto zeli normalan zivot. Jeco hvala ti na svemu sto si pruzila na desetke predivnih meceva, istrajnost je bila tvoja glavna odlika, no doslo je vreme za reprezentativnu penziju ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA