Džamar Jang: Neću biti prijateljski nastrojen prema Zvezdi

- Zvezdini navijači su najbolji, totalno su ludi. Nedostaje mi Beograd, ovde mi je bilo mnogo lepo i taj period nosim u srcu. Apsolutno ne bih imao ništa protiv da me put ponovo vrati u Zvezdu - rekao je bek šuter Francuza

  • 0

Vidno raspoloženi košarkaši Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred start takmičenja u Evrokupu. To su uradili i Francuzi, košarkaši Orleana, koje je, verovatno, na "doček u Pioniru" pripremio Džamar Jang, nekadašnji član "crveno-belih".

- Čujem da nas očekuje paklena atmosfera. Zvezdini navijači su najbolji, totalno su ludi. Nedostaje mi Beograd, ovde mi je bilo mnogo lepo i taj period nosim u srcu. Apsolutno ne bih imao ništa protiv da me put ponovo vrati u Zvezdu, ali sutra neću biti prijateljski nastrojen i daću sve od sebe da moj tim pobedi - iskren je bek šuter Jang.

Početak meča zakazan je za 19.15. Karte se puštaju u prodaju od 13 sati na blagajnama beogradskog hrama košarke. Cene karata su 300 (tribine), 500 (parter), 700 (bela i plava loža) i 1000 dinara (VIP loža). Svaki navijač, uz dokument može da kupi najviše pet karata. Simpatizeri Zvezde mogu da kupe i specijalan program za meč sa Orleanom po ceni od 50 dinara, a na blagajni će biti pušten i novi kontigent sezonskih karata. Kapije "Pionira" otvaraju se u 17 sati, a Crvena zvezda moli sve navijače da se ponašaju fer i sportski, bez baklji i petardi i da ne ubacuju bilo kakve predmete na teren.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA