NFL: Indijanapolis prejak za Džeksonvil

Predvođeni kvoterbekom debitantom Endrju Lakom, uz dobru igru odbrane, Koltsi bez problema slavili u Džeksonvilu sa 27:10

  • 0

U prvom meču desetog kola NFL sezone Indijanapolis Koltsi savladali su u Džeksonvilu Jaguare sa rezultatom 27:10, nastavivši sa iznenađujuće dobrim partijama, sa dobrim šansama da se plasiraju u plej-of. Trenutni bilans im je 6-3, uz četiri uzastopne pobede, dok je Džeksonvil u agoniji sa samo jednom pobedom od početka sezone i šest poraza zaredom.

Supertalentovani debitant, kvoterbek Induijanapolisa Endju Lak, ovog puta nije briljirao, ali i ono što je pružio, potpomognuto dobrim izdanjem odbrane, bilo je dovoljno za pobedu. Indijanapolis je vodio sa 17:0 i 24:3, pa trijumf ni u jednom trenutku nije dolazio u pitanje.

Lak je kompletirao 18 od 26 pasova za 227 jardi i imao sedam nošenja za 11 jardi uz dva tačdauna. Dvaput je i gubio loptu, presečen mu je pas u drugoj četvrtini, iz čega je Džeksonvil profitirao sa tri poena, a napravio je i fambl početkom poslednjeg perioda, kada ga je sekovao Ostin Lejn. Džeksonvil je osvojio loptu i posle dugog napada postigao tačdaun kojim je ublažio poraz.

U čvrstoj odbrani gostiju istakao se kornerbek Darijus Batler sa dva presečena pasa i tačdaunom, drugim u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA