OČEKIVANO: Kobe i "supermen" bez trenera, Bikerstaf v.d. "kouč"

Majk Braun, smenjeni trener Lejkersa, na kormilo tima došao je umesto Fila Džeksona, a klupa mu se "drmala" još od debakla protiv Oklahome u finalu Zapada

  • 0

Očajan start Lejkersa u novoj sezoni NBA lige posla je koštao trenera Majka Brauna. Vest koja se pojavila na pojedinim portalima u SAD potvrđena je i od strane Braunovog agenta Vorena Legarija.

Bez obzira na četiri poraza u pet mečeva, tim iz Los Anđelesa je sa Brajantom, Gasolom, Hauardom, Nešom i ostalima i dalje legitimni kandidat za, ako ništa drugo, onda bar finale Zapada.

Braun je klupu "jezeraša" preuzeo 25. maja 2011, kada je nasledio legendarnog "zen mastera" - Fila Džeksona. Uprava Lejkersa je odlučila da ga zameni iskusni Berni Bikerstaf, čovek sa 14 godina rada na trenerskoj poziciji. Berni je bio "kouč" Sijetla, Vašingtona, Denvera, pomoćnik u Portlandu i Čikagu, dok je jedno vreme bio i potpredsednik Šarlota.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA