Vermezović: Kamara nije došao na trening

- Čudnog je mentaliteta, možda on ne razume nas, ali samo od njega zavisi hoće li igrati - rekao je trener Partizana za problematičnog fudbalera

  • 1

Zalaganje Mede Kamare na utakmici Partizana sa Interom u četvrtak zabrinulo je navijače, ali pre svega trenera Vladimira Vermezovića, koji je po završetku meča najavio razgovor sa reprezentativcem Sijera Leonea.

Pasivnost u odbrani prilikom postizanja drugog gola za Inter jedna je od zamerki na ponašanje i igru Kamare, koji je inače zahtevao povećanje godišnje plate na 420.000 evra.

– Medo je napravio grešku atipičnu za igrača njegovog kvaliteta i iskustva. Nemam običaj da menjam fudbalere zbog jednog propusta, ali sam osetio reakciju publike, čuo zvižduke prilikom svakog narednog kontakta s loptom – obrazložio je Vermezović izmenu iz 55. minuta.

– Da li će ubuduće dobijati priliku? Ne znam, videćemo… Medo juče nije došao na trening, poslao je poruku da se ne oseća dobro. Čudnog je mentaliteta, možda on ne razume nas, ali samo od njega zavisi hoće li igrati. Ako ne, imamo na tom mestu Gorana Lovrea i Sašu Markovića – zaključio je Vermezović.

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković ne zna kako više da izađe na kraj sa Kamarom.

- Hteli smo da izgradimo korektan odnos, ponudili smo mu novi ugovor, smatrajući da nam je takav profil igrača potreban, ali saradnja nije dvosmerna. Medo je i protiv Intera igrao za sebe, ne za tim. Učinak mu je bio skromniji od očekivanog, verovatno se zato preselio na klupu. Ne znam šta bi Partizan više mogao da mu ponudi, od njega zavisi hoće li prihvatiti uslov– rekao je Tumbaković.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kralj

    10. novembar 2012 | 13:10

    kaznite ga sa 40 000 eura pa da vidi sa kim se zeza,svi traze niko nista ne pruza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA