Vermezović: Želimo sa plus pet na "Marakanu"

Trener Partizana kaže da prazne tribine neće sprečiti njegovu ekipu da u meč protiv kragujevačkog Radničkog uđe maksimalno ozbiljno

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da pobedi Radnički iz Kragujevca i večiti derbi sa Crvenom zvezdom dočeka sa pet bodova prednosti u odnosu na komšije.

- Želimo da protiv Radničkog ostanemo u dobrom ritmu i pred večiti derbi sledećeg vikenda zadržimo bezbednu razdaljinu od pet bodova na tabeli - rekao je Vermezović na konferenciji za medije.

On će na raspolaganju imati sve igrače, ali još nije odlučio ko će na teren s obzirom na težak meč protiv Intera u Ligi Evrope prošlog četvrtka.

Vermezović nije krio da će njegovom timu nedostajati podrška sa tribina, pošto će se meč igrati bez prisustva gledalaca zbog kazne koju je Disciplinska komisija FSS izrekla Partizanu nakon meča sa Novim Pazarom.

- Fudbal se igra zbog navijača, a nama će svakako nedostajati "vetar u leđa" s južne tribine. Ipak, to nas neće sprečiti da u meč uđemo maksimalno ozbiljno - poručio je on.

Trener "crno-belih" pohvalio je Kragujevčane, koji posle dolaska trenera Dejana Ðurđevića igraju kao preporođeni.

- Veoma su nezgodan rival, vidi se pomak u njihovoj igri i siguran sam da će protiv nas biti veoma agresivni - zaključio je Vermezović.

Utakmica 12. kola Superlige Srbije između Partizana i Radničkog iz Kragujevca igra se sutra od 17 sati na stadionu u Humskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA