DEN TANA: Dovešću Obamu u Zvezdu!

Nekadašnji predsednik kluba sa "Marakane" tvrdi da bi američki predsednik Obama mogao da poseti Beograd i da bi u tom slučaju sigurno obišao i najtrofejniji srpski fudbalski klub

  • 3

Nekadašnji predsednik Crvene zvezde Dobrivoje Tanasijević, poznatiji kao Den Tana, tvrdi da je upoznao Baraka Obamu pre nogo što je postao američki predsednik i veruje da bi mogao da ga dovede na "Marakanu" ako jednog dana poseti Beograd.

- Bio je Putin, biće i Obama. Ako bude posetio Beograd, a ima tih najava, definitivno će obići i stadion Crvene zvezde - tvrdi Den Tana za tabloid "Alo!".

- Imao sam prilike dva puta da se vidim sa Obamom, oba puta u mom restoranu u Los Anđelesu. To je bilo pre nego što je postao predsednik Amerike. Bio mi je gost sa Ramom Emanuelom, sadašnjim gradonačelnikom Čikaga, mojim velikim prijateljem, koji je Obami jedno vreme bio šef kabineta. Prilikom obilaska restorana zastali smo kod jedne slike na zidu i objasnio sam Obami da smo na slici Dragan Džajić i ja, tako da sad američki predsednik zna ko je Džaja - rekao je Den Tana, koji misli da je privatizacija jedino rešenje za finansijske nedaće "crveno-belih".

- Uvek ima rešenja, a u ovom slučaju jedino rešnje je privatizacija. Onda će se trošiti umereno, niko neće svoj novac bacati tek tako - uveren je Tanasijević.

(Telegraf.rs / Izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar

    12. novembar 2012 | 01:07

    barak obama ponosi se vama!!

  • gagi

    12. novembar 2012 | 08:11

    samo vam cigani i stizu na cmarakanu pa bi mogao i ciganin obama hahahaha

  • 40+

    13. novembar 2012 | 03:17

    ovo je u zvezdaskom duhu.MOBILIZACIJA da se Partizan skine s trona ahhahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA