OBESIO SE UJAK PREDSEDNIKA FK ŽELEZNIK: Krenuo kući iz kafića, završio mrtav na stadionu!

Telo ekonoma FK Železnik Predraga Milanovića (44) pronađeno je oko osam sati na stadionu tog kluba, a njegov sestrić Đorđe Bulić kaže da je s njim sedeo u kafiću svega nekoliko sati pre tragedije

  • 2

Ekonom FK Železnik Predrag Milanović (44) obesio se tokom prošle noći o prečku gola na glavnom terenu stadiona u Železniku! Članovi njegove porodice su u šoku i tvrde da ništa u Milunkovićevom životu nije ukazivalo na tragediju.

Telo Predraga Milanovića pronađeno je u  8.15 sati, a kada je stigla, Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt. Kako Telegraf saznaje, Milanović je prethodnog dana, nakon utakmice Železnik - BASK sa prijateljima otišao u obližnji kafić. Kući je krenuo oko 21.30, ali, nažalost, tamo nije stigao. Kako je za naš portal ispričao njegov sestrić, predsednik kluba FK Železnik Đorđe Bulić, njegova porodica je šokirana, jer Milanović nije davao nikakve znake da ima bilo kakav problem.

- Nije imao nikakvih problema: ni finansijskih, ni emotivnih, ni mentalnih. Bio je pozitivna ličnost i nikome se nije zamerao. Moja porodica, moj brat Aca Bulić i ja smo porasli uz njega. Mi smo jedna porodica i svakoga dana smo bili zajedno, sve je bilo u redu - kaže Bulić.

On kaže da je Milanović pomagao njemu i njegovom bratu oko vođenja kluba FK Železnik.

Nakon uviđaja, telo je pebačeno na sudsku medicinu, a sahrana će najverovatnije biti za dva dana.

Iza Milanovića su ostali supruga i dvoje maloletne dece.

(E. T. / Foto: FK Železnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA