LIGA ŠAMPIONA: Odbojkaši Zvezde dočekuju Tur, odbojkašice u Moskvi

Oba pogona "crveno-belih" nastupaju sutra u najjačem evropskom takmičenju

  • 0

Odbojkaši i odbojkašice Crvene zvezde ove nedelje nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona kada su na programu utakmice trećeg kola elitnog klupskog takmičenja.

Odbojkaši sutra od 20 sati u dvorani Šumice dočekuju francuski Tur, dok ženski tim u četvrtak, 15. novembra, u trećem kolu F grupe gostuje u Moskvi ekipi Dinama.

Trener "crveno-belih" Duško Nikolić pozvao je navijače da podrže njegov tim protiv Tura.

- Nadam se dobrom rezultatu, a to je bod, videćemo možda i pobeda. Tur je sjajna ekipa sa pet stranih igrača, za razliku od nas imaju ogromno iskustvo, svake godine igraju Ligu šampiona i nama će ova utakmica poslužiti za dokazivanje - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Prema rečima Filipa Vujića, odbojkaši su dobro trenirali i spremno dočekuju novi meč u LŠ.

- Ne bih da ulazimo u meč sa prevelikim ambicijama, ali ovo nam je najbolja šansa. Tur nije kvalitetan kao Trentino, ali je jači od domaćih ekipa. Mislim da navijačima možemo da priuštimo dobru utakmicu - rekao je Vujić.

Impresije uoči puta u Moskvu izneo je i trener ženskog tima Ratko Pavličević.

- Dinamo je odlična ekipa, koja svake godine dovede nekoliko pojačanja. Na pripremnom turniru u Katovicama izgubili smo sa 3:1, ali ovo je sada LŠ, biće drugačije, jer oni imaju ambicije da se plasiraju na fajnal-for. Za nas je važno da probamo da odigramo kao u prvom meču protiv Lokomotive i pružimo jak otpor - rekao je Pavličević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA