Vilfred Zahu kao Predrag Spasić

Selekcija "tri lava" u sredu igra prijateljski meč protiv Švedske, a Hodžson zbog povreda ne može da računa na povređene Vejna Runija, Arona Lenona, Kajla Vokera i Tea Volkota. Okslejd-Čembrlen i Defo bolesni

  • 1

Seća li se ko Predraga Spasića? Nekadašnji fudbaler kragujevačkog Radničkog, Partizana, Reala, Osasune, beogradskog Radničkog i Marbelje postao je jedan od retkih momaka koji je kao drugoligaški igrač obukao dres nacionalnog tima.

Danas, 24 godine posle Spasića, selektor Engleske Roj Hodžon u tim je pozvao Vilfreda Zahu, 20-godišnjeg krilnog napadača Kristal Palasa, člana Čempionšipa.

Selekcija "tri lava" u sredu igra prijateljski meč protiv Švedske, a Hodžson zbog povreda ne može da računa na povređene Vejna Runija, Arona Lenona, Kajla Vokera i Tea Volkota.

Iako je Hodžson u planu imao Aleksa Okslejda Čembrlena i Džermejna Defoa, ali su oni otpali zbog bolesti. Iznenađujuće, priliku je dobio Zaha, za koga je bio zainteresovan i Savez Obale Slonovače, pošto je on u toj zemlji rođen.

Zaha je u ovom prvenstvu u Čempionšipu, igrajući za Kristal Palas, postigao četiri gola i pet asistencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srba

    13. novembar 2012 | 01:10

    pozdrav za spaleta,od trnja do zvezda pa opet u trnje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA