Balić: Veća je fora kad je cela Arena protiv nas

Selektor Goluža tvrdi da će biti provokacija u Areni, i najavljuje da će Hrvati ostaviti srce na parketu

  • 0

Hrvatski rukometaši tvrde da se ne plaše atmosfere u Areni i najavljuju da će dati sve od sebe da pobede Srbiju i plasiraju se u finale Evropskog prvenstva.

Zvanično najbolji svetski rukometaš svih vremena Ivano Balić na interesantnan način pokušava da ohrabri kolege iz reprezenntacije.

- Veća je fora igrati polufinale s domaćinom kada cela dvorana navija protiv nas. Navikli smo na to. Ako naših navijača i ne bude puno u dvorani, mi ćemo znati da su uz nas svi oni koji će utakmicu gledati iz svojih domova. Srbija je odlično igrala na ovom prvenstvu. Imaju sjajnog golmana Stanića, koji brani u vrhunskoj formi - rekao je Balić.

Selektor hrvatske reprezentacije Slavko Goluža traži recept za pobedu nad Srbijom.

- Kako pobediti Srbiju? Recept je jednostavan, zasukati rukave i ostaviti srce na parketu. Svaka lopta mora nam u petak biti život ili smrt, svaki igrač mora će ići na glavu. Moramo dati sve od sebe, svaki igrač. Srbija je favorit jer igra na domaćem parketu. Uveren sam da će uraditi sve kako bi nas pobedili - rekao je Goluža.

Hrvatski selektor na pitanje o atmosveri u Areni odgovorio:

- Nije prvi put da igramo s domaćinom pred tolikim brojem gledalaca. Moramo da uđemo u utakmicu hladnih glava. Znam, biće provokacija. Raznoraznih i ne bih želeo da se nešto događa na tribinama ili ispred dvorane. Neka se sve dogodi na parketu. Mi se ne bojimo i znamo šta nam je cilj – pobediti Srbiju i ući u finale.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA