UDOVIČIĆ PRED EVROKUP: Favoriti smo u duelu sa Špancima!

Trener kragujevačkog Radničkog kaže da će sve zavisiti od igre srpskog drim-tima, ali i od toga kako će se prilagoditi otvorenom bazenu u Matarou

  • 0

Radnički iz Kragujevca igra sutra od 16 časova protiv španske ekipe Mataro prvi meč četvrtine finala Kupa Evrope. Pred meč trener Dejan Udovičić kaže da je njegov tim favorit protiv Španaca.

- Ne znamo mnogo o protivniku, ali imamo neke informacije. Kvalitetniji smo tim, napredujemo iz dana u dan i siguran sam da možemo da napravimo brejk u Španiji. Sve zavisi od naše igre i od toga kako se prilagodimo otvorenom bazenu - kaže Udovičić.

Poput Dejana i Vanja Udovičić je optimista, ali kaže da se Španci sigurno neće lako predati.

- Moramo da pružimo maksimum kako bismo prošli dalje. Igramo posle tri nedelje pauze i to na otvorenom terenu tako da neće biti lako. Kakvi god uslovi bili kvalitet je na našoj strani i mi se pitamo - kaže Vanja Udovičić.

Mataro, klub iz predgrađa Barselone je u grupnoj fazi pobedio holandski Amersfort i tursku Enku, a poraz je pretrpeo od mađarskog Debrecina.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA