POJAČANJE ŠAMPIONA: Gordić: Partizan je idealan za mene

Reprezentativac BiH, koji je profesionalnu karijeru počeo u podgoričkoj Budućnosti, ugovor sa Partizanom je potpisao do kraja sledeće godine

  • 0

Nemanja Gordić je novi član "crno-belog" tima u kojem će zameniti Tori Tomasa koji je dobio otkaz.  Ovo je informacija koja je puštena na zvaničnoj prezentaciji našeg šampiona.

Dakle, Košarkaši klub Partizan mt:s potpisao je ugovor sa reprezentativcem BiH do kraja sezone 2013/2014. Dvadesetčetvorogodišnji plejmejker rođen je u Gacku, u Bosni i Hercegovini, a visok je 193 cm.

- Stvarno sam mnogo puta dovođen u vezu sa Partizanom, uvek sam i imao želju da dođem, ali bi se uvek nešto isprečilo. Sada se stvorila mogućnost, na moju veliku radost!

O Nemanji Gordiću se uvek pričalo kao o velikom talentu. U Humskoj će, međutim, biti jedan od najstarijih igrača. Sa odlaskom Tomasa, Čakarević je najstariji, rođen samo četiri meseca pre Gordića.

- U sportu postoji ili dobar igrači, ili onaj koji to nije. Sada imam 24 godine, vreme je za veću ulogu. Jedan od razloga zbog kojih sam srećan zbog novog kluba jeste što mogu da napredujem.

- Partizan je idealna sredina, radi se sa igračima, postoji procedura stvaranja. Trener Vujošević je poznat po tome. U inostranstvu si prepušten sam sebi.

Gordić je karijeru  počeo u podgoričkoj Budućnosti, za koju je nastupao od 2005. do 2010. godine. Potom je dve godine igrao u Italiji za rimsku Lotomatiku. Na početku ove sezone preselio se u Ukrajinu gde je do pre desetak dana bio član Azovmaša. Za ekipu je odigrao samo četiri utakmice i prosečno je beležio 6,8 poena, 2,8 asistencije i dva skoka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA