Stiže 200 Bed Blu Bojsa u Arenu, čuvaju ih specijalci!

U Novom Sadu identifikovano 11 ekstremnih navijača zagrebačkog DInama, za polufinale rukometnog EP spremno čak 5.000 policajaca

  • 1

MUP Srbije će angažovati čak 5.000 policajaca za polufinalnu utakmicu EP između Srbije i Hrvatske, objavili su hrvatski mediji. Među njima će biti i specijalne hrvatske policijske snage koje prate navijače na velikim takmičenjima!

Index.hr piše da su srpska i hrvatska policija ubeđene da u Beograd stiže 200 navijača Dinama Bed Blu Bojsa, koji po svaku cenu žele da uđu u Arenu i gledaju utakmicu. Njih će pratiti takozvani "spoteri", posebna jedinica hrvatske policije koja prati navijače. Navodi se da je u Novom Sadu, na utakmicama prve i druge faze EP, identifikovano 11 ekstremnih pripadnika BBB.

Predsjednik HRS-a Sandi Šola rekao je da je Savez prodao samo 50 karata od 1.500 koliko ih je naručeno!

- Savez je puna tri meseca organizovao odlaske na EP u Srbiju, ali od kontingenta od 1.500 karata prodali smo samo 50, zbog čega smo sve karte vratili organizatorima. Nije ovo fudbal, Savezi ne dobijaju karte, a mi smo ih dobili zbog sjajnih odnosa s Beogradom - objasnio je Šola.

On je rekao da Savez neće organizovati putovanja. Navodno su se javila i dva navijača iz Osijeka koji su rekli da su otkazali dva autobusa jer "ne žele da neko strada".

U međuvremenu, Telegraf.rs saznaje da novosadska policija traga za vozilima sa hrvatskim tablicama u gradu i preventivno upozorava vozače da je bolje da skinu tablice ili sklone automobile na zatvorene parkinge.

(Ekipa Telegrafa)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    26. januar 2012 | 16:25

    Stiže 200 Bed Blu Bojsa, čuvaju ih hrvatski specijalci! http://t.co/4BOBfoHC #Srbija #Hrvatska #rukomet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA