UBEDLJIVO! Vaterpolisti Radničkog već u polufinalu Evrokupa

Radnički u predgrađu Barselone savladao Mataro 17:9 u četvrtini finala Evrokupa i tako opravdao ulogu favorita. Revanš za 11 dana u Kragujevcu

  • 0

Radnički iz Kragujevca deklasirao je Mataro rezultatom 17:9 (3:2, 6:2, 3:1, 5:4) u prvom meču četvrtine finala Evrokupa. Najefikasniji u redovima vaterpolo drim-tima bio je Vanja Udovičić sa četiri gola. Zloković, Bašić i Filip Filipović su postigli po tri gola, a Burić dva.

Radnički je opravdao ulogu favorita, a u klubu su i najavljivali pobedu. Vodio je naš tim tokom čitavog meča, a jedini "problem" bio je da se ekipa adaptira na otvoreni bazen. To je i rezultiralo velikim brojem primljenih pogodaka smatra trener Dejan Udovičić.

- Mi smo praktično obezbedili polufinale ovom pobedom. Na momente se videlo da nismo navikli na otvoreni bazen, pa je to možda uticalo da primimo devet golova. I pored toga sam zadovoljan rezultatom, a u revanšu ćemo pokušati da primimo što manje golova - rekao je trener Radničkog.

Revanš se igra 25. novembra u Kragujevcu.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA