SKANDAL U NAJAVI ILI... Predstavnici MOK idu u Prištinu

"Sagledavanje sportske situacije na Kosovu" je razlog posete delegacije Međunarodnog olimpijskog komiteta Prištini. Divac i Višacki nedostupni za komentar

  • 0

Visoki predstavnici Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) početkom sledeće nedelje putuju u Prištinu?! Kako prenosi Žurnal, delegacija MOK-a će, na osnovu saznanja kolega iz Grčke, u ponedeljak i utorak biti na Kosovu, gde će razlog posete biti "sagledavanje sportske situacije na Kosovu".

Komentar od zvaničnika našeg Olimpijskog komiteta, predsednika Vlade Divca i prvog operativca Đorđa Višackog, nismo uspeli da dobijemo, pošto se nisu javljali na telefon ili su bili nedostupni.

Podsetimo, Kosovo i Metohiju su predstavnici MOK-a već posećivali ili su u Lozani primali delegacije njihovog OK, ali se sportisti pod "zastavom njihove države" još nisu pojavili na OI. U Londonu su imali priliku, ali samo pod obeležjima Srbije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA