JANKOVIĆ I VERMEZOVIĆ: Partizan bolji u prvom, Zvezda u drugom poluvremenu!

- Počeli smo bez samopouzdanja, jer smo znali protiv kakvog rivala igramo, a gol Milivojevića nas je deblokirao - rekao je trener Zvezde Janković * - Imali smo šanse, igru i vođstvo, a onda se sve raspalo u drugom poluvremenu, moramo da vidimo šta je razlog tome - poručio je trener Partizana Vermezović

  • 0

Treneri "večitih rivala" Vladimir Vermezović i Aleksandar Janković složili su se da je utakmica pokazala sve što derbi donosi, ali da su viđena i dva različita poluvremena.

Vermezović je istakao da je nezadovoljan igrom svog tima u drugom poluvremenu, jer su totalno pali i psihički i fizički.

Čestitam kolegi na pobedi. Utakmica je bila sa mnogo golova i sa dva različita poluvremena U prvom smo imali šanse, vođstvo i igru, a u drugom se sve srušilo. Rekli smo igračima da se čuvaju prodora sa boka i udaraca iz daljine. Nažalost, nismo uspeli da to sprečimo. Napravićemo analizu da vidimo šta se to desilo u drugom delu meča – rekao je Vermezović, i dodao.

Ovako na prvi utisak mislim da nas je presekao gol Milivojevića, a njih je podigao. Primili smo gol u nezgodno vreme i nismo mogli da uspostavimo igru. Imali smo nekoliko igrača koji  nisu bili raspoloženi. Analiziraćemo taktičke greške da vidimo gde smo pali – poručio je Vermezović.

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da je problem njegovih igrača bio u glavi pred ovaj derbi protiv najjačeg rivala.

Sami smo krivi što smo došli u situaciju da nam nedostaju samopouzdanje i bodovi. Zato smo igrali u grču, protiv tima koji ima kvalitet, veliko samopouzdanje i sve ostalo. Deset mečeva su pobedili zaredom u prvenstvu i nametnuli su se u prvom poluvremenu i bilo nam je teško da igramo. Čak i kada smo izjednačili, odmah smo primili gol – objasnio je Janković, i nastavio

U drugom poluvremenu deblokirao nas je gol Milivojevića i krenuli smo da igramo nošeni publikom. Zaslužili smo i taj treći gol i ova pobeda pripada igračima. Pokazali su da su spremni da izvuku sve iz sebe i daju na teren.

Na pitanje da li se Zvezda uključila u trku za titulu ponovo, Janković je rekao:

Ako je neko pokazao da je sve moguće, onda smo to mi. Za mesec dana smo došli od minus jedan od minus osam. Ovaj meč nas je dosta potrošio, imali smo pet igrača koja su tražila izmenu. Na zemlji smo, svesni toga da moramo da budemo koncentrisani i da nemamo prava na kiks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA