NOVI NOLETOV ŠOU: Imitacija Kuertena na egzibiciji u Riju (VIDEO)

Đoković je meč u Riju iskoristio prvenstveno da zabavi publiku, nastupio je sa perikom nalik na Kuertenovu kosu, na opšte odobravanje publike

  • 1

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nastupio je na egzibicionom meču protiv Gustavoa Kuertena u Rio de Žaneiru, a nastup je iskoristio prvenstveno da zabavi publiku, pa mu poraz od nekadašnjeg trostrukog osvajača Rolan Garosa nije teško pao.

Kuerten je pobedio na šljaci u dva seta - 7:6, 7:5, a Đoković je meč iskoristio da svom repertoaru imitacija doda i Kuertena, na opšte veselje publike. Nole je nastupio sa perikom nalik na Kuertenovu bujnu kovrdžavu kosu i nepažljiv posmatrač mogao bi i da pogreši ko je ko.

Duel je odigran u "Markazinjo areni" pred 10.000 gledalaca, a prethodno su Đoković i Kuerten, u petak, prisustvovali otvaranju teniskog terena u najvećoj faveli u Riju.

Đoković će tokom boravka u Brazilu odigrati i egzibicioni fudbalski meč, u kojem će nastupiti i Dejan Rambo Petković, Romario, Bebeto i Ziko.

(Telegraf.rs / Foto: Tanjug / AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA