VERMEZOVIĆ: Neće me oterati iz Beograda

"Pitam se šta je sledeće, šta bi bilo da smo mi pobedili ili da sam naleteo na te koji su pisali", rekao je trener Partizana

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović kaže da se nije uplašio grafita i pretnji na ulazu zgrade u kojoj živi i na kolima, već je istakao da ga niko neće oterati iz Beograda i sa Senjaka.

- Ovo je prvi put da mi se ovako nešto desi, 20 godina sam tu, deca mi ovde idu u školu...Na neke stvari sam navikao, ali je ovo previše, očigledno normalno u zemlji i kraju u kojem živim - rekao je Vermezović i u dahu nastavio:

- U subotu uveče smo na stadionu davali minut ćutanja zbog nastradalih u akciji "Oluja", a onda doživim da mi napišu marš sa Senjaka. Mene niko neće oterati iz mog grada - jasan je trener Partizana, koji je otkrio da se napad desio između ponoći i dva ujutru.

- Pitam se šta je sledeće i dokle ćemo to podvoditi pod "drogirani i pijani".  I kad su tukli igrače i stručni štab 2000. niko nije uhvaćen, pa ne znam ni sada da li će. Trebalo bi stvarno stati na put tom podvođenju, da to rade neki klinci koji "ne znaju šta rade" - rekao je Vermezović.

Trener Partizana ne namerava da zbog nemilih događaja potraži obezbeđenje

- Nema smisla da to radim zbog jedne utakmice. Mada, pitam se šta bi bilo da smo dobili meč, pitam se šta bi bilo da sam naleteo na te koji su pisali. Zanimljivo mi je da neko pokušava da podvali da su to uradili Partizanovi navijači. Tvrdim to nisu uradili "grobari" - jasan je trener Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA