PRIZNAO: Mandžukić pozdravio Gotovinu i Markača u proslavi gola!

- Hrvat sam i delim sreću svojih zemljaka. Moj pozdrav je bio sa dosta emocija, koje sam osećao, kao i svaki hrvatski građanin - rekao je Mandžukić, koji je prvobitno demantovao da je pozdravio generale

  • 0

Hrvatski fudbaler i član minhenskog Bajerna Mario Mandžukić priznao je da je u proslavi postignutog vodećeg gola na utakmici sa Ninbergom (1:1) salutirao generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, koje je u petak Haški sud oslobodio krivice za progon srpskog stanovništva iz Kninske krajine 1995.

Podsetimo, on je odmah posle meča upitan da li je pozdravio dvojicu generala svojim potezom, ali je napadač to demantovao, navodeći da je to možda samo tako izgledalo.

Međutim, kako javlja nemački "Štern", Mandžukić se u međuvremenu predomislio i izjavio:

- Nije to bilo ništa senzacionalno. Hrvat sam i delim sreću svojih zemljaka. Moj pozdrav je bio sa dosta emocija, koje sam osećao, kao i svaki hrvatski građanin.

Posle salutiranja hrvatskog fudbalera, tribini sa navijačima Bajerna pritrčao je i njegov saigrač Džerdan Šaćiri, poreklom sa Kosova.

Navedeni list navodi da je moguće da će oba fudbalera biti kažnjeni, a još se čeka reakcija Bajerna.

(Telegraf.rs/foto: printscreen "Stern")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA